GO1984-PRO Logiware - Pro Edition - dohledový a nahrávací software pro kamerové systémy Zobrazit větší

GO1984-PRO Logiware - Pro Edition - dohledový a nahrávací software pro kamerové systémy

Na dotaz

- dohledový a nahrávací software pro kamerové systémy

Více informací

9 121 Kč s DPH

Přidat na seznam přání

Více informací

Go1984 Pro je dohledový software pro profesionální monitorování objektů pomocí kamer. Software má jednoduché administrační rozhraní s mnoha variabilními funkcemi, které lze přizpůsobit požadavkům uživatele. Ovládání programu je koncipováno tak, aby jeho obsluhu zvládl i uživatel, který nemá s podobnými systémy velké zkušenosti. Funkce softwaru go1984 zahrnují vše co očekáváte od profesionálních dohledových systémů.

- On-line sledování objektu
- Nahrávání (časové,při detekci pohybu nebo trvalé)
- Podporuje ovládání IP kamer s PTZ
- Alarm funkce (akustický, zaslání e-mailu nebo telefonní hovor přes ISDN)
- Vzdálená správa přes LAN, nebo Internet
- Plánovač pro automatické nahrávání

Go1984 může pracovat jako „hybridní“, což znamená, že můžete připojit jak IP kamery, tak také stejně dobře kamery analogové ve spojení s videoservery nebo grabovacími kartami, či USB webkamery. Společnosti s existujícím analogovým systémem proto mohou implementovat nové prvky do své monitorovací sítě bez velkých investic - integrace nových prvků se obejde bez větších zásahů do hardwaru.

Go1984 samostatně a nezávisle na vlastnostech kamer provádí detekci pohybu v obraze, podle nastavení uživatele. Ovládání a sledování záznamů je možné jak přímo z aplikace tak ze vzdálených WWW prohlížečů a to lokálně i přes internet. K obrazovým záznamům je možné přistupovat i z mobilních telefonů a tabletů s operačním systémem Android, Apple iOS a Windows Phone.

Žádné licence za další kamery
Go1984 nemá žádné omezení počtu video kamer, které mohou být současně použity. To znamená, že další video kamery mohou být přidány do existující edice kdykoliv, bez nutnosti kupovat další drahé licence. K dispozici jsou tři edice softwaru go1984 a je na uživateli aby si vybral dle požadovaných vlastností. Maximální počet kamer je 64 u edice ULTIMATE.

go1984 komunikuje v těchto jazycích: Anglicky, Německy, Španělsky, Česky, Rusky, Francouzky, Italsky, Portugalsky, Polsky, Turecky, Čínsky, Švédsky (v češtině je pouze serverová část)

Požadavky na hardware a OS
Kompatibilita: Windows 10 / 8.1 / 7/ Windows Server 2019/Server 2016/Server 2012 (R2)/Server 2008 (R2) 64-Bit systems

V závislosti na velikosti instalace doporučujeme například následující procesory:
go1984 Pro Edition: např. Core i3-7100 nebo Core i3-8100
go1984 Enterprise Edition: např. Core i5-7400 Core i5-8400
go1984 Ultimate Edition: např. Core i7-7700 Core i7-8700

Nepoužívejte stroje se dvěma nebo více procesory.

VERZE SOFTWARU GO1984:
• PRO
• ENTERPRISE
• ULTIMATE
--- kompletní seznam specifikací je zde ---

DISTRIBUCE LICENCE GO1984:
Všechny edice softwaru go1984 jsou distribuovány elektronickou cestou - licenční klíč je po zaplacení zálohové faktury poslán e-mailem. Licence je vždy aktuální pro poslední vydanou verzi v době prodeje a zahrnuje roční update ZDARMA.

Hlavní rozdíl mezi edicemi go1984 je v množství současně připojených uživatelů přes klienta, u edice Pro se mohou připojit max. dva uživatelé, u edicí Enterpise a Ultimate je počet uživatelů neomezený, edice Pro oproti vyšším edicím Enterprise a Ultimate nepodporují ukládání v zadaném časovém intervalu, nemájí možnost spuštění externích programů při vyvolání poplachu a její management vyvolávaných událností je pouze statický. Dále edice Enterprise a Ultimate je schopná běžet jako služba na pozadí systému. Edice Ultimate navíc oproti edici Enterprise podporuje video kodek H.264 v max. rozlišení 3840x2160 a protokol SSL. Kompletní rozdíly naleznete --- zde --- .

Go1984 podporuje velké množství USB/IP kamer a videograberů světoznámých výrobců jako Axis, Sony, JVC, Allnet, Grandstream, Panasonic, Mobotix, Logicech Intellinet, Vivotek a mnoho dalších.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aktuální seznam podporovaného hardwaru:
Před zakoupením si ověřte zda go1984 podporuje Vaše IP kamery zde !!! Pro ověření funkčnosti Vašeho hardwaru s go1984 doporučujeme stáhnout aktuální demoverzi s bezplatnou zkušební dobou na 30 dnů a vyzkoušet na ní.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více informací o verzích programu zjistíte na:
www.go1984.de - německy
www.go1984.com - anglicky

Zdarma k vyzkoušení (30ti denní trial):
Zkušební verze ke stažení: zde
Návod ke stažení: zde

Video Tutorialy:
Návod jak ovládat software go1984 ve formě několika video souborů najdete zde

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

8 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: